Paratrăsnete imperceptibile

Paratrăsnete Hermi

Instalând paratrăsnetul, protejăm efectiv facilitatea împotriva daunelor mecanice sau a incendiilor. Trăsnetele pot deteriora echipamentul electric din facilitate, în ciuda instalației de paratrăsnet. Pot apărea defecțiuni la aceste dispozitive și în cazul unei lovituri de trăsnet într-o clădire sau rețea din apropiere.

Sistemele pasive de paratrasnet pesupun instalarea de conductori pe extremitatile acoperisului  dupa o schema personalizata si adaptata fecarui imobil in parte. Pentru fixarea acestora se folosesc accesorii specifice invelitorii respective pentru a nu afecta impermeabilitatea si rezistenta, fiind necesare unelte speciale pentru indreptat conductorii.

Citește mai mult

Compania Hermi acordă o mare atenţie colaborării cu proiectanţii, executanţii şi cu ceilalţi participanţi la realizarea instalaţiilor paratrăsnet şi de protecţie la supratensiuni. În dorinţa de a simplifica munca proiectanţilor şi de fi cât mai eficienţi şi rapizi respectând standardele de calitate au creat în colaborare cu Facultatea de Electrotehnică, Automatică şi Informatică a Universităţii din Maribor PROGRAMUL SHIELD – proiectare computerizată de instalaţii paratrăsnet şi descărcătoare de supratensiuni pentru protecţia împotriva loviturilor de fulger.

Scroll to Top