Soluții premium pentru învelitori
Bicubo

Țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică

Tigla metalica pentru acoperis din gama Novatik NATURA este mai mult decat o simpla invelitoare, este un simbol al longevitatii, calitatii si frumusetii. Gama Novatik NATURA cuprinde 4 profile distincte de tigla metalica acoperis: NATURA Classic, NATURA Slate, NATURA Wood si NATURA Roman. Novatik NATURA a fost creata din dorinta de a oferi solutii premium pentru acoperisuri, printr-o tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica care sa raspunda cerintelor estetice si tehnice, chiar si celor mai indraznete si inedite proiecte.

Sistemele de învelitori în panouri de dimensiuni reduse și prindere cu cuie în plan paralel cu șarpanta se montează diferit de cele clasice în panouri mari, care au sistem de fixare cu șuruburi cu garnitură, perpendicular pe șarpantă. Aceste detalii tehnice modifică radical schema de montaj. Șipca de lemn se instalează cu abateri de până la 1mm, terminațiile învelitorii presupun fălțuirea, îndoirea tablei si mularea acesteia pe suportul de șipcă. Pentru realizarea montajului se folosesc scule specifice. (abkant, ghilotină, clești fălțuit)

Dimensiunile reduse ale panourilor de tablă precum și flexibilitatea alinierii rândurilor de țiglă permit realizarea lucarnelor cu forme curbe , denumite generic – „ochi”. O condiție esențială este realizarea unui suport din șipcă adecvat.

Citește mai mult
Modulele Novatik NATURA CLASSIC își păstrează versatilitatea și eleganța prin designul simetric și liniile curbe ale profilului. Așa cum însuși numele sugerează, longevitate și rezistență în timp, frumusețea atemporală a profilului Novatik NATURA CLASSIC reprezintă soluția ideală atunci când se dorește păstrarea stilului tradițional al acoperișului.

Novatik NATURA a fost creata din dorinta de a oferi solutii premium pentru acoperisuri, printr-o tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica care sa raspunda cerintelor estetice si tehnice, chiar si celor mai indraznete si inedite proiecte.

Învelitori moderne cu un design minimalist, ce oferă aspectul plăcilor de ardezie, îmbinat perfect cu rezistența oțelului. Imaginea de ansamblu a acoperișului NATURA SLATE este atipică pentru țiglele metalice datorită designului modulelor ce permite crearea unei configurații care te duce cu gândul la învelitorile din plăci de ardezie. Acest profil plat se pretează atât placărilor verticale cât și acoperișurilor înclinate, reprezentând soluția ideală pentru construcțiile cu un design modern, contemporan, dar și pentru renovări. Învelitorile plate în culori neutre reprezintă principalele tendințe în arhitectura modernă, fiind ușor de integrat în proiectele contemporane.
Designul special al profilului NATURA ROMAN oferă un farmec mediteranean unic, cu performanțe imbatabile și aspect desăvârșit. Arhitectura acoperișurilor mediteraneene presupune culori calde, naturale, pante line și curbe ample, atribute pe care Novatik NATURA ROMAN le-a redefinit printr-o soluție inteligentă și versatilă.
  • Classic
  • Wood
  • Slate
  • Roman
Scroll to Top