Eficiență și durabilitate
Bicubo

Ne dorim să experimentezi confort.

Te afli în acea etapă a contrucției casei, în care este necesară montarea acoperișului? Știm că aceasta nu este o etapă ușoară. De aceea, produsele Novatik sunt proiectate pentru a întruni cele mai exigente cerințe în materie de calitate și estetică. Fie că vorbim despre un acoperiș din tablă prefălțuită sau din țiglă metalică, Novatik asigură până la 35 de ani garanție. În plus, Novatik oferă și un program complet de accesorii pentru acoperiș.

Profilul Novatik Slate a fost creat pentru a îmbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de construcție robust, modern și ușor. Cu Novatik Slate ai un acoperiș cu un design simplu, cu o estetică funcțională, minimalistă și fără elemente inutile care încarcă arhitectura clădirii.
Frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă este recreată cu noul profil Novatik WOOD, păstrând toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid, durabil și greutate redusă). Spre deosebire de șindrilele tradiționale din lemn, care trebuie întreținute sau înlocuite, șindrilele metalice Novatik WOOD nu vor avea nevoie de intervenții ulterioare.
Design-ul țiglei Novatik CLASSIC a fost creat astfel încât să asigure aspectul unei țigle tradiționale, având totuși o formă originală. Dimensiunile au fost alese special pentru a crea o serie de avantaje: - manipulare și depozitare facilă; - spațiu redus de depozitare; - mijloace de transport de gabarit redus (acces facil în mediu urban); - diminuarea pierderilor tehnologice, în special la acoperișurile cu o arhitectură complexă.
  • Slate
  • Wood
  • Classic

Accesorii pentru țiglă metalică.

Aproape toate sistemele de învelitori sunt completate de sisteme de drenaj.

Este recomandat ca instalarea jgheaburilor să se realizeze cu înclinații de 2% pentru a conduce apa spre găurile de scurgere. Cârligele se pot îndoi progresiv astfel încat să se realizeze înclinația dorită.  Îmbinarea jgheaburilor se face cu brățări de etanșare prevăzute cu garnituri. 

  • Ronda
  • Quadra
Bicubo

Jgheaburi, burlane și accesorii Ronda

   Destinat celor care caută un sistem pluvial pentru acoperiș discret și tradițional, sistemul de jgheaburi și burlane Novatik Ronda respectă arhitectura oricărei fațade, datorită formei semicirculare și paletei de culori în tonuri naturale.

Jgheaburi, burlane și accesorii Quadra

   Realizat din oțel cu acoperire Colofer® și cu o garanție de 20 ani, sistemul de jgheaburi și burlane rectangulare Novatik Quadra este o alternativă originală și modernă, în același timp, potrivită pentru orice tip de învelitoare, în special pentru acoperișurile fălțuite.

Bicubo
Scroll to Top