Confort pentru casa ta

Extinde spațiul de sub acoperiș.

VELUX îți oferă soluții inovatoare, proiectate pentru a-ți transforma radical camera preferată de la mansardă, transformare posibilă doar prin accesul luminii în interior. Căștigi mai mult spațiu, aer proaspăt, lumină naturală și totodată noi oportunități de amenajare și decorare într-un stil unic.

Montajul ferestrelor de mansardă se realizează în două etape. Prima  presupune fixarea acesteia de structura acoperișului, hidroizolarea si termoizolarea cu kit-uri BFX si BDX, accesorii opționale care protejează structura ferestrei de condens.

A doua etapă implică îmbinarea ramei de etanșare a ferestrei cu învelitoare, operațiune ce presupune urmarea unor etape bine stabilite și a unei proceduri standardizate de fixare a elementelor. 

Citește mai mult
Gama Standard conține ferestre de mansardă la prețuri accesibile, fără a face compromisuri. Au toate caracteristicile unei soluții funcționale ușor de utilizat și cu o performanță energetică bună , într-o ofertă largă.
Ferestrele din această gamă sunt potrivite celor care vor să investească pentru eficiență energetică și confort. Sunt prevăzute cu geam termoizolant altcătuit din 3 foi de sticlă, la un preț foarte accesibil. Acum este ușor să îți păstrezi casa călduroasă.
Bucură-te de confort maxim în casa ta. Soluțiile Premium VELUX includ o serie de produse avansate, cum ar fi ferestrele de mansardă inteligente, ferestrele de mansardă pentru vedere panoramică și ingeniosul balcon VELUX CABRIO, patentat în 1990.
  • Standard
  • Standard Plus
  • Premium
Scroll to Top